La Scala Milano

La Scala Milano

Pris fra 949 kr

Teatro alla Scala i Milano er et af de mest berømt og smukkeste operahuse i verden. Et besøg på La Scala for at se og høre en opera eller ballet vil gøre dit Milano besøg komplet. 

Teatro alla Scala, eller bedre kendt som bare La Scala i Milano åbnede i 1778, og er et af de mest berømte opera huse i verden. 

Se plan over gulv og etagerne i La Scala her!
Se plan over logerne i La Scala her!
Kategori 7: De brune pladser når du ser på salsoversigten, og er med begrænset udsyn.
Kategori 2 til 6: De grønne, blå og lyserøde pladser når du ser på salsoversigten.
Kategori 1: De gule pladser når du ser på salsoversigten.
Vi kan ikke garantere bestemte pladser, men kun garanterer, at du bliver placeret i den kategori (1, 2 til 6 eller 7) du har valgt.

Vigtig Information:
- Dine billetter leveres til dit hotel. Billetterne leveres dagen før forestillingen. Det er meget vigtigt, at de hotel informationer du opgiver under bestillingsprocessen er 100% præcise, da vi ikke tjekker dem, men leverer billetterne udelukkende efter de oplysninger du selv har oplyst.
- Kategori 7 er de brune pladser når du ser på salsoversigten, og er med begrænset udsyn.
- Kategori 2 til 6 er de grønne, blå og lyserøde pladser når du ser på salsoversigten.
- Kategori 1 er de gule pladser når du ser på salsoversigten.
Vi kan ikke garantere bestemte pladser, men kun garanterer at du bliver placeret i den kategori(1, 2 til 6 eller 7) du har valgt.
- Den pris du betaler her er inkl. forsalgsgebyr til spillestedet, vores agent og os. Vores agent ItaliaTeam er officiel samarbejdspartner for La Scala i Milano, og derfor er alle priserne (inkl. gebyrerne), godkendt af såvel ItaliaTeam som spillestedet. Gebyrerne til spillestedet, ItaliaTeam og os betyder, at der kan være stor forskel, endog meget stor forskel til visse opera forestillinger, på den pris du betaler her, og den pris der er påtrykt de billetter du får udleveret. I prisen er også inkluderet levering af billetter til dit hotel samt lokal moms og skat.
- I tilfælde af aflysning, pga. strejke eller anden uforudset hændelse, bliver kun billetens pålydende værdi refunderet. Dvs. div. billetgebyrer refunderes ikke.
- Vi har ikke salg af børne- eller seniorbilletter til Teatro alla Scala.

 

Bestil billetter

Dato
 
La Scala Milano Info

La Scala Milano
Teatro alla Scala,
Via Filodrammatici 2,
20121 Milano,
Italy.

Info

La Scala Milano
Åben på forskellige datoer. Forestillinger spiller normalt kl. 19:30 eller 20:00- men spilletiderne kan ændre sig!

Vejviser

Vejviser
Metro til Cordusio eller Duomo.

Kort Kort

Dansk


Til varekurv